Hódmezővásárhelyi Programok, Időszaki Kiállítások 2020. október 2-4.

A Hódmezővásárhelyi Tourinform hetenként megújuló hírlevele szerdánként ismerteti programjaikat, Mi azonnal áttesszük saját Partneri oldalunkra a friss tájékoztatást.

Hódmezővásárhelyi Programok, Időszaki Kiállítások 2020. október 2-4.

1. szeptember 30-október 9. között a „Lelki egészség világnapja” alkalmából az EVP és Makói Egészségfejlesztési Iroda játékot és kihívást hirdet a Hódmezővásárhelyi és Makói járásbeli lakosok körében az EVP és Makói Egészségfejlesztési Iroda Facebook oldalán.
Részletek a mellékelt felhívásban olvashatók!
“A Lelki Egészség Világnapjáról 1992 óta emlékeznek meg minden év október 10-én, a Lelki Egészség Világszövetségének kezdeményezésének köszönhetően. A világnap célja a figyelemfelkeltés, valamint
a pszichiátriai problémákhoz és a pszichiátriai problémákkal élőkhöz kapcsolódó előítéletek elleni harc, valamint a lelki egészség középpontba állítása.”

2. „Cserkész délutánt” tart a 112. Kubinyi Zoltán cserkészcsapat Hódmezővásárhelyen a Hódtóban október 3. 14.00-18.00 óra között. Részletek a mellékelt plakáton!

3. október 3. 18.00 órától „Magda, a Szabó” címmel Krajcsi Nikolett és Mészáros Tibor színészházaspár Szabó Magda és Szobotka Tibor íróházaspár kapcsolatának történetét dolgozza fel ebben a kétszemélyes utazódarabban. Az előadás a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban lenne, de sajnos ELMARAD !

4. A Nonprofit Hagyomány Alapítvány Család és KarrierPontja „Esélyt a családanyáknak!” című projektje október 5-10. között .
Az álláskereséshez, munka és magánélet összehangolásához, jó munkahelyi közérzethez segítséget nyújtó előadásokat és klubokat szervez, amelyekre várnak minden érdeklődőt, korra és nemre való tekintet nélkül. További információk a mellékletben valamint az alábbi elérhetőségeinken: https://www.facebook.com/csaladkarrier

5. Marcel Achard: A Bolond lány című krimi vígjátéka a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban október 5. 19.00 órától.
Bővebb információ: http://bfmk.hu/programok/

6. Az Aradi Vértanúk tiszteletére szervezett megemlékezés a Kossuth téren majd a Kincses temetőben október 6. 15.00 órától .
Részletek a mellékelt plakáton!

Kiállítások:
Szeptember 30-ig tekinthető meg Dömötör Mihály Metamorfózis című kiállítása az Emlékpont Galériájában.

Október 2-ig látogatható Horváthné Kriczki Zita kézműves „Gravírozott üvegtárgyak” című kiállítása a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ I. emeletén.

Október 25-ig tekinthető meg a „Hervé 110” című kiállítás a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban.

December 13-ig látogatható a „A vásárhelyi népi szecessziós kerámia” című kiállítás a Tornyai János Múzeumban.

Január 10-ig látogatható az „Építés alatt – Régészeti pillanatképek Hódmezővásárhelyről (2013-2019) című kiállítás a Tornyai János Múzeumban

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .