Hódmezővásárhely és környéke Rendezvényei, Kiállítások 2020. március 19-25.

FIGYELEM! MIELŐTT ELINDULNÁL EGY AKTUÁLIS RENDEZVÉNYRE, NÉZZ UTÁNA, MEGRENDEZIK-E A KORONAVÍRUS MIATT!

Hódmezővásárhely és környéke Rendezvényei, Kiállítások 2020. március 19-25.

1. Csík János és a Mezzo koncert a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban Március 19. 19 órától.
Sajátos, jó hangulatú koncertélményt ígér Csík János és a Mezzo zenekar. A szórakoztató dallamok olyan zenészek tolmácsolásában szólalnak meg, akik közül egyesek a népzenéhez, míg mások a könnyűzenéhez, illetve a jazzhez állnak közelebb. A formáció eredetileg jótékonysági felkérésre állt össze, mégis egyre több meghívást kap. A dalok- ahogyan Csík Jánostól megszokhattuk- népzenei köntösben csendülnek fel, szerethetően, megidézve a régi és az új ritmusokat. Éppen ezért a közönség nagyon színes, újszerű és magával ragadó muzsikát hallhat, amely egyszerre szokatlan és mégis jólesően ismerős.
Jegyek a helyszínen, valamint a www.ticketportal.hu oldalon vásárolhatók, 2100 forintért.

2. „Botkóstoló 1-2.” –t tart a Zöldlépés Nordic Walking Közhasznú Egyesület az Európa Parkban a Pető F. utcai játszótérnél Március 20. 16.30 órától és Március 21. 14.00 órától.
Program: Nordic walking sportág megismertetése, alaptechnika oktatása, tanácsadás a folytatáshoz.

3. A Csúcsi Fazekasház újranyitó rendezvénye Március 21. Elmarad !

4. II. Hódmezővásárhelyi kisautó és retro játék börze a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ 2. emeletén március 22. 9-13 óra között.
A belépés díjtalan!

5. Magyarock Dalszínház szervezésében Meseautó Musical Comedy előadás a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban március 22. 17 órától.

6. Ótemplomi Református Egyházközösség „Pax civitatis” Léleképítő műhely a Református Ótemplomban március 23. 18 órától.
Részletek a plakáton!

7. A „Mozgás!” című sportbeszélgetések következő témája: Mi történt 25 év alatt az ATC-HKK kosarasaival? a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban március 25. 17 órától.
A rendezvény Facebook oldalán keresztülhúzva, valószínüleg elmarad!

Kiállítások:
Március 29-ig tekinthető meg Hornok Magdolna festőművész kiállítása a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban.

Április 19-ig tekinthető meg Eifert János fotóművész „Visszapillantás (1964-2020)” című életmű kiállítása az Alföldi Galériában.

Április 19-ig tekinthető meg Dömötör Mihály Metamorfózis című kiállítása az Emlékpont Galériájában.

Április 26-ig tekinthető meg a Kiss Lajos néprajzkutató, múzeumigazgató emlékére rendezett Múzeumőr című kiállítás a Tornyai János Múzeumban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .