Gyulai Programok, Város vetélkedő 2021. május a visitgyula.com honlapról.

Gyulai Programok, Város vetélkedő 2021. május a visitgyula.com honlapról.

1. Online programok a gyulai művháztól – Összeállítással búcsúzik a Stream Szerda programsorozat május 5-én.
“Jól jelzi a vírushelyzet miatti intézkedések enyhítését, hogy sok egyéb szolgáltató és kulturális tér mellett a közművelődési intézmények is fogadhatnak ismét látogatókat. Így történik ez a gyulai Erkel Ferenc Művelődési Központnál is, ahol több közösség már a héten elkezdi a tagok személyes részvételével a munkát.
Bár a rendezvények nem indulnak el azonnal, azzal, hogy a közösségi tevékenységek révén a közönség számára is visszatér az élet a művelődési házba, reményeink szerint hosszú időre véget ér Stream Szerda elnevezésű sorozatunk.
Az újbóli nyitás lehetőségével a személyes találkozásokra helyezzük ezután a hangsúlyt, s köszönünk el az online élő közvetítésektől. A Stream Szerda utolsó alkalmával a közel fél éves sorozat legjobb, legérdekesebb, legizgalmasabb pillanatait elevenítjük fel újra.

Az adás május 5-én is 18 órakor kezdődik majd, a linket ez alkalommal is fél órával korábban tesszük közzé az Erkel művközpont Facebook oldalán.”

2. Elő a tavaszi holmival, járjuk be Gyulát! – gyalogtúrák május 31-ig.
Az ébredező tavasz a szabadba hívja a sétálni vágyókat. A madárcsicsergés, a fák rügyezése szinte simogatja a lelkünket a zord, téli időjárás elmúltával. Gyulát ebben az évszakban is új szemszögből ismerhetjük meg. A fotóeszközünkről se feledkezzünk meg, hiszen különleges témákat örökíthetünk meg!
Részletesen: https://www.visitgyula.com/gyulai-programok/elo-a-tavaszi-holmival_-jarjuk-be-gyulat

3. Kalandpince a Tourinform Iroda alatti pincehelységben minden nap 10:00 – 20:00 óráig.
Escape Room – Szabadulás a Pincéből 60 perc alatt! Izgalmas szabadulós játék, amely ijedelem nélkül biztosít felejthetetlen élményt mindenki számára. A játék lényege, hogy egy berendezett, zárt pincéből fizikai erő használata nélkül, logikai feladatok megoldása során kell kijutni. Rejtvények, fejtörők és lakatok zárják az utat, ám összehangolt csapatmunkával sikerülhet a szabadulás.
Jelentkezni lehet online a www.odalent.hu oldalon, valamint a Tourinform irodában, minimum 2 órával a játék kezdete előtt!
Részvételi díj: 6.000,- Ft / csoport
Lehetséges létszám: 2-5 fő

4. Gyula (kul)túra – városfelfedező játék továbbra is.
A Gyula (kul)túra egy feladványokkal fűszerezett városfelfedező játék. Meseszerű térképek segítségével ismerheted meg Gyula főbb látványosságait.
A Gyula (kul)túra városfelfedező játékra a jelentkezés online történik.
A Gyalogtúra hossza 2,7 km. kb. 2 óra (ez változhat, az állomásokon eltöltött idő függvényében)
További részletek és jelentkezés: https://gyulakultura.hu/

A Gyulai Várfürdő Nyitási terve:
“Kedves Vendégeink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy terveink szerint a Gyulai Várfürdő 2021. május 22-én megnyitja kapuit. A kültéri vízforgatós medencék (Gyermek víziparadicsom, Hullám medence és Csúszdás medence) várható nyitási időpontja: 2021. június 12.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .