Emlékhelyek Napja az Emlékparkban 2021. június 20.

Most érkezett Sajtóközlemény Kiemelt Partnerünktől, az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkból. Vasárnapi programjukkal csatlakoznak az Országos Rendezvényekhez.

Emlékhelyek Napja az Emlékparkban 2021. június 20. 

Az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark is csatlakozott a Nemzeti Örökség Intézete által szervezett Emlékhelyek Napja programsorozathoz. Június 20-án, vasárnap az Emlékpark új kiállítását rendkívüli tárlatvezetés keretében tekinthetik meg látogatóink. Az “Arany, ezüst, vas” c. kiállítás, Magyarországon eddig együtt, be nem mutatott hun leleteket és kincseket tár a látogatók elé.

Program:
11:00 Rendkívüli tárlatvezetéssel tekinthető meg az Arany, ezüst, vas c. kiállítás – Látogatóközpont/Aula
14:00 Rendkívüli tárlatvezetéssel tekinthető meg az Arany, ezüst, vas c. kiállítás – Látogatóközpont/Aula

Fontos tudnivalók
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy csak a koronavírus elleni védettséget – 60/2021. (II.12.) Korm.rend. szerint – igazolni tudó – 16. életévüket betöltött – látogatók léphetnek be az Emlékpark területére. 18 év alatti látogató védettségi igazolvány nélkül léphet be, amennyiben védettségét igazoló, 18 éven felüli látogató felügyelete alatt áll.

Jegyinformáció:
A rendezvény napján a nyári nyitvatartásnak megfelelő belépőjegy árak érvényesek.
Belépőjegyüket már online is megvásárolhatják, a webshopon keresztül, melyet a linkre kattintva érhetnek el: http://opusztaszer.jegy.eu/
Nyitvatartás:
Az Emlékpark nyári nyitvatartási idő szerint 10:00-18:00 között várja látogatóit.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .