Egyél jót, tegyél jót, hallgass jó zenét – a Fuego-ban 2020. szeptember 26.  Jótékonysági est a Nem Adom Fel Alapítvány részére.

Egyél jót, tegyél jót, hallgass jó zenét – a Fuego-ban 2020. szeptember 26.
 Cím: Budapest, Kazinczy u. 3b, 1075

Egy rendhagyó eseményt szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani.
Szombaton a Fuego Étterem adománygyűjtést szervez a Nem Adom Fel Alapítvány támogatására.
Finom falatok, jó hangulat, koncert, szemléletformálás – minden egy helyen lesz.

SEGÍTSÜNK AZOKNAK, AKIKNEK A LEGNAGYOBB SZÜKSÉGE VAN RÁ!
“Különböző féle paellák és az étlapunk teljes kínálatával várunk szeptember 26-án, szombaton mindenkit, aki szeretne egy kicsit hozzájárulni a célunkhoz. Az ételekből összegyűjtött teljes összeget a Nem Adom Fel Alapítványnak ajánljuk fel.
Az #eseményt pedig egy koncerttel fogjuk zárni! Élvezd a finom ételeket, a jó társaságot és a kellemes légkört, miközben másokon segítesz.
12:00 és 16:00 óra között a NEM ADOM FEL #alapítvány tagjai látogatnak el hozzánk, hogy #termékeik eladásából pénzt gyűjthessünk a leginkább rászorulóknak. Ezenkívül lesz egy érzékenyítő program, melyen első kézből megtapasztalhatod, milyen valamelyik érzékszervünk nélkül élni. Segíts nekünk Te is, hogy minél több emberhez eljusson az esemény híre, ezzel még több támogatót szerezve!”
Bővebben:
https://www.facebook.com/events/960151064484802/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .