Egri Tavaszi Fesztivál, Kulturális Programok 2019. április 26-28. Majálisok.

Eger városában és környékén az Eger Tourinform, az Eger Városi Turisztikai Közhasznú Nonprofit KFT. programjait követhetitek és válogathattok belőlük. Április utolsó hétvégéjére a kínálat a következő

Egri Tavaszi Fesztivál, Kulturális Programok 2019. április 26-28. Majálisok.

Az Egri Tavaszi Fesztivál programjai április 28-án fejeződnek be.
1. A Templom Galériában megtekinthető a Tipozóna Kiállítás az Eszterházy Károly Egyetem, a Média Eger Kft. Kulturma Csoport és az Egri Kulturális és Művészeti Központ összefogásával.

2. A Harlekin Bábszínház bemutatója: A brémai muzsikusok április 28. 11 órakor.
“Négy öreg háziállat – a kutya, a macska, a szamár és a kakas – fölöslegessé válik, így hát útra kelnek, hogy fölcsapjanak zenésznek. Útközben rábukkannak az erdei zsiványok házára, és nagy bátran kizavarják őket onnan. Dióhéjban ez volna a brémai muzsikusok meséje, én pedig most ezt a történetet szeretném újramesélni.

Az én mesémben a kutya és a macska két zenebohóc, akik nagy galibát okoznak, és elbocsátják őket a cirkuszból. Találkoznak a lelkes és nagyszájú szamárral, aki rábeszéli őket, hogy kerekedjenek föl Brémába, és álljanak be muzsikusnak. Az útjuk egy sötét erdőn vezet keresztül, ahol veszedelmes zsiványok élnek. Igen ám, de a zsiványtanyán lakik a csavaros eszű kakas is, aki ravasz tervet eszel ki, hogy végleg kirakja a házból a zsiványokat…
Minden olyan lesz, mint az eredeti mesében, és mégis minden egy kicsit más.”

3. Egri Csillag Weekend a Dobó téren április 25-28.
A Weekkend egy nagy Food Truck Show. A tavasz első igazi országjáró Food Truck Show-ját Egerben, amit akárcsak a korábbi években, ismét az Egri Csillag Weekend nagy zenei fesztivállal és a Street Art Show Hungary-val karöltve rendezik meg.
Várnak szeretettel mindenkit a világ minden tájáról április 25-28. között Egerben az ország legjobb, legfrissebb guruló gasztronómiáját képviselő food truck-okkal és ínyenc különlegességeikkel!

4. St. Andrea Gourmet Séta a Hotel Senator Háznál április 27. 12 óra
Töltsön el egy kellemes napot a St. Andrea Szőlőbirtok borászaival. A St. Andrea Szőlőbirtok borritkaságaihoz a séfek által megálmodott ételeket tálalják fel a vendégeknek. Utolsó állomás az Egerszalóki Szőlőbirtok, ahol pincelátogatás után, helyi sajtok mellett megkóstolhatják a Pincészet újdonságait.
Részvételi díj
22 000 Ft (St.Andrea Klubtagok számára: 20 000 Ft), amely magában foglalja a teljes menüsort, borokat, ásványvizet, egerszalóki pincelátogatást és a transzfert.

5. IV. Retro Majális- Felsőtárkányban május 1.
Felvonulás végig a település Fő utcáján, majd megérkezve a Tópartra a rendezvényréten színes színpadi programok, vetélkedők és persze az elmaradhatatlan sör-visrli páros várja az érdeklődőket.
“Az idei majális témája a SPORT lesz, tehát elő a retro szabadidőkkel, cipőkkel, hozd a kempingszékedet és foglalj helyet retro táborunkban!”
Regisztrációs lap: https://felsotarkanyiprogramok.hu/wp-content/uploads/2019/01/regisztr%C3%A1ci%C3%B3s-lap-felvonul%C3%A1sra.pdf

6. Alma együttes koncertje a Három Kívánság Kalandparkban május 1, 17 óra

Forrásunk a visiteger.com honlap.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..