Csukás-Bergendy: Süsü, a sárkány kalandjai – mesemusical, a Kaposvári Roxinház vendégjátéka augusztus 5. 10.30.

A Balatonszárszói Sárkányfesztivál zárónapján a Kaposvári Roxinház adja elő a Süsü a sárkány kalandjait. Tőlük érkezett hozzánk az előadás sajtóanyaga. Köszönjük, és figyelmébe ajánljuk Minden kedves Olvasónknak a teljes fesztivál programját, a Kaposváriak vendégjátékát.

Csukás-Bergendy: Süsü, a sárkány kalandjai – mesemusical, a Kaposvári Roxinház vendégjátéka augusztus 5. 10.30.
Süsü, a sárkány nem találja a helyét: apja kitagadja, mert a többi sárkánnyal ellentétben csak egy feje van. Az emberek félnek tőle, hiszen sárkány. Mégis talál egy királyfit, aki elfogadja, így is szereti. Hogyne szeretné, hiszen sárkány létére jószívű, és egy lepkének se tudna ártani, szelídségével belopja maját az ember szívébe. A bájos meséből a gyerekek megtanulhatják, hogy aki más, mint mi, az nem biztos, hogy ellenség, sőt ha jobban megismerjük, lehet, hogy nem is annyira más, mint mi.

A színpadi változatban a Magyar Televízió bábfilmsorozatának slágerei kapnak helyet. A 30 szereplőt és az életnagyságú Süsü figurát felvonultató előadás, felhőtlen kikapcsolódást ígér az egész család számára.

Játékidő: 80 perc
5 éves kortól ajánljuk.
helyszín: Csukás Színház
belépő: egységesen 1400 Ft.
Előadásfotók:Kováts Nikolett

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..