Balatongyöröki Palacsintafesztivál 2019. április 27.

Régi Kedves Partnerünktől a Balatongyöröki Tourinformtól érkezett a tudósítás, április utolsó hétvégéjére sem maradnak fesztivál nélkül a “palacsintaimádók” népes tábora. A Balaton nyugati medencéjében fekvő Györök hagyományos rendezvénye a sok vidámsággal körített “palacsintaszüret”

Balatongyöröki Palacsintafesztivál 2019. április 27.

A Tourinform rövid kedvcsinálója:
” Ki ne szeretné a palacsintát! De tudjuk-e, hogy a megszokott túrós, kakaós, ízes palacsintán kívül hányféle édes és sós palacsintát lehet még sütni?Palacsinta fesztiválunkon a vállalkozó kedvű versenyzők a délután kezdődő vidám programokkal tarkított mulatságon összemérik palacsintakészítő és –forgató tudásukat. A szerencsés győztes(ek) elnyerik a Györöki Palacsintás király és Palacsintás királynő címet. A még szerencsésebb vendégeink pedig végigkóstolhatják a különlegesebbnél különlegesebb palacsintákat töltött, panírozott, csúsztatott, rakott, csőben sült stb. palacsintákat.”

Ezek szerint az amatőr és profi palacsintakészítők vidáman pörgetik a vékony tésztákat, 14 órakor a Zalai B alaton-parti Ijúsági Fúvószenekar adja az ütemet, utánuk fellép az Emotion Táncstúdió, a Duo Don Pedro’z. 16 30-tól az Indigó Utca koncertje, közben a gyerekeket játszóház szórakoztatja.
18.30 után megtudhatjuk, ki lett az idei Györöki Palacsintás Király és Királynő.
Az esti záró Strandpartihoz a Hello Kids zenekar adja a kíséretet.

Köszönjük az információt, és jó szórakozást, palacsintázást kívánunk Balatongyörök vendégeinek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..