Az Olasz Kávé Nyomában .. rendezvény a Gustolato Budapestben 2017. december 9.

A Presszókávé szülőhazája köztudottan Olaszország, egyes vélemények szerint Trieszt városából ered a Presso elnevezés is. Az Olasz gasztronómia és kultúra Budapesti rendezvényszervezője a Vacanza a Budapest december második hétvégéjén erről az “Italicumról” rendez programot megszokott helyszínükön a Gustolatoban. Az erről kapott ismertetőt ajánljuk Minden Kedves Kávékedvelő Olvasónk figyelmébe.

Az Olasz Kávé Nyomában .. rendezvény a Gustolato Budapestben 2017. december 9.

” Ristretto, espresso, lungo, cappuccino, caffe latte… magad sem tudod mi a különbség közöttük? De mindet megkóstolnád, hogy eldöntsd, melyik is a kedvenced?

Nos…. Amíg odakint már tombol a hűvös ősz, jól esik illatos kávék között tölteni egy kis időt. Főként úgy, ha egy igazán értő szakember készíti el a kávéd. Ő Michele “Primo Premio Caffetteria ” díjas olasz barista, tőle kérheted a kedvenced.

A program menete:
Michele elkészít számos, igazán aromás, itáliai feketét (ristretto, espresso, caffe latte, cappuccino… 
Te megkóstolod, majd eldöntöd, hogy melyiket szeretnéd!
Amíg megkapod az illatos, gőzölgő kávécsodát nincs más dolgod, mint kiválasztani, hogy milyen helyben készült édességet ennél hozzá…hmmmm ugye jól hangzik?!
Ezekből választhatsz:
Tiramisu classico, Tiramisu fragola, Tiramisu pistacchio, Creeme brulee, Panna cotta torta al limone, Torta al pistacchio, Tiramisu amaretto, Panna cotta, Crostata

Szóval, ugorj be hozzánk szombat délután, hogy Michele neked is elkészítse a kedvenc kávéd. 
Jaj igen, és még egy “CERTIFICAZIONE” is üti a markod, amely igazolja, hogy részt vettél egy remek “Az olasz kávé nyomában…” programon, ahol sokat tanultál az itáliai feketékről!
A program ára: 4.800 HUF/ személy
Mit tartalmaz: a kávékóstolást, az általad kiválasztott kávét és az általad kiválasztott édességet.” 

Jó kávézást és szórakozást kívánunk minden részvevőnek.
A rendezvényre jelentkezni lehet a honlapon: http://vacanzaabudapest.com/2017/07/26/az-olasz-kave-nyomaban/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.