Agria Nyári Játékok Programjai 2019. július 24-27.

EGER VÁROSI TURISZTIKAI KÖZHASZNÚ NONPROFIT KFT. július végi programkínálatában folytatódnak az Agria Nyári Játékok színvonalas előadásai. Honlapjukon a visiteger.com részletes leírást oszt meg velünk.

Agria Nyári Játékok Programjai 2019. július 24-27.

1. Haverok, buli, Bon-Bon – a HADART Színház előadása a Líceum udvarában július 24. 21 óra.
Miért áll le az énekes a koncert közepén, kit hív fel a színpadra, és miért térdel le előtte? Ez már az elején kiderül, de csak azért, hogy utána egyre furcsább és meglepőbb legyen minden. A barátok legénybúcsút, a barátnők lánybúcsút szerveznek titokban. A dolgok bonyolódnak, a hazugságok szaporodnak, az érzések elszabadulnak. A néző sejti és nevet, a szereplők még nem sejtik és tovább kavarják.
Közben persze megszólalnak az elmúlt húsz év legnagyobb Bon-Bon slágerei.
A történet vége pedig egy egészen furcsán induló buli, ami végül fergeteges fináléba torkoll, ahol minden és mindenki a helyére kerül.

2. A fejedelem – történelmi musical a Líceum udvarán július 26. 21 óra
A Fejedelem című darab, egy olyan államférfinak állít emléket, aki – nézetünk szerint – még mindig nem foglalhatta el az őt megillető történelmi helyet a magyar irodalomban. Az előadás 2011-ben az Agria Nyári Játékok és a Gárdonyi Géza színház közös produkciójaként került bemutatásra. Nem mellékes, hogy ez, az egyetlen olyan egész estét betöltő színházi produkció, mely megemlékezett a Magyar szabadságharc leverésének 300. évfordulójáról. Az egri színművészek mellett, a több mint nyolcvan közreműködőt felvonultató produkcióban, neves fővárosi művészek játsszák a főbb szerepeket.

Egyik szálon bemutatja, milyen módon próbálták a nagyhatalmak, önzőérdekeik szerint kihasználni, felemelni, vagy eltiporni a magyar szabadságharcot. Ezzel párhuzamosan látjuk a fejedelmet, amint ellenlépéseket tesz, használja és kihasználja nemzete érdekében a nagyhatalmak ármánykodását.

3. Mária főhadnagy – operett a Líceum udvarán – a Békéscsabai Jókai Színház előadása július 27. 21 óra

4. Hogyan Értsük Félre a Nőket? – Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka július 29. 21 óra.

5. Velem csak szórakoznak- Baráth Zoltán sanzon és kuplé estje a Kamaraszínházban július 30. 20:30

5. Gál Tibor Síkhegyi Dűlővacsora a Gál Tibor Fúziónál július 27. 17.30-kor.
Vacsora a szabad ég alatt, prémium borokkal, kivételes panorámával..Ez így mind együtt, a Síkhegyen, a szőlőtőkék közt.

6. Koncertek a Szépasszonyvölgyben július 27.
Ingyenes koncertek és a kiváló tételek minden szombaton az Egri bornegyedben – a Szépasszony-völgyben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..