Agria Nyári Játékok, Nyári Konceretek, Szepesi György Bárzenész Fesztivál Programjai 2021. július 9-14.

Egerben továbbra is zajlanak a kulturális programok július második hetében, hétvégéjén. Ez ügyben keressük fel Kedves Parnerünk honlapját, a visiteger.com – ot.

Agria Nyári Játékok, Nyári Konceretek, Szepesi György Bárzenész Fesztivál Programjai 2021. július 9-14.

1. Éjszakai műsoros Fürdőzésre hívja a vendégeket a Termálfürdő július 9-10.Felpezsdítjük a nyári éjszakákat. Június 18-tól minden hétvégén várjuk a fürdőzni vágyó kicsiket és nagyokat is.
Minden korosztály számára készülünk programokkal:
Filmvetítés – Koncertek – Dj-k – Hab party – Sport – Játékok – Büfé –
Szórakoztató programok … és még sok minden más!
Gyertek ti is és használjuk ki a nyár minden pillanatát a szórakozásra és lazításra!

2. Back To Floyd (Pink Floyd Tribute) koncert a Gróf Buttler Borászat és Rendezvényközpontban július 9. 19 órakor. /Eger 3300, Nagykőporos út 23./Az “egri Pink Floyd” a Back To Floyd az este folyamán a Pink Floyd korai időszakából (1967-1973) összeállított válogatásukat mutatják be.
Program:
19:00 Kapunyitás
21:00 Back To Floyd (koncert kezdés)
Jegy: 1500 HUF
Tagok:
Kiss Norbert – elektromos/akusztikus gitárok, ének/vokál, dob alapok
Kiss Richárd – szintetizátor, ének/vokál, fények
Juhász Tibor – elektromos/akusztikus gitárok, basszusgitár

3. XVIII. Egri Várfalmászó Verseny július 10-11.“Július hónap második hétvégéjén dicső egri végvárunk fényes győzedelmére emlékezve ismét várfalmászó versenyt tartunk, melyre szeretettel meghívunk minden kedves mászót és nem mászót! (megint Ti lesztek a törökök)!
A verseny hétvégéjét számos színes programmal tarkítjuk, hogy egy percre se lankadjon jókedvetek. (egri pincék kincseinek felfedezése, várlátogatás, izgalmas mesék Eger történelméről, ismerkedés a híres egri borokkal, este tábortűz, városi andalgás, és az elmaradhatatlan borkóstoló)”
Részletes program, jelentkezés, verseny leírása a https://visiteger.com/programok/osszes/xviii-egri-varfalmaszo-verseny oldalon.

4. Dűlőtől a palackig dűlőtúra a Nagy-Eged-hegy Dűlőben Egerszalókon a St. Andrea Borászatban július 10. 10-13 óra.Gyülekezés 10.00-kor a St.Andrea Szőlőbirtokon, Egerszalók, Ady Endre út 88. Welcome pezsgőt, kávét és ásványvizet kínálunk érkezéskor. A frissítők elfogyasztása után kisbusszal indulunk a Nagy-Eged hegy dűlőbe, ahol bemutatjuk a szőlőterületeket és mesélünk a szőlőben végzett feladatainkról, szőlőtermelési filozófiánkról. A dűlőtúrán a borkóstoló sem marad el.
A dűlőtúra díja: 20.000 Ft/fő amely magában foglalja a borokat, vizet, apró falatokat, túravezetést és a transzfert.
Bővebben: https://visiteger.com/programok/osszes/dulotol-a-palackig-dulotura-a-nagy-eged-hegy-duloben

5. Halász Judit koncert az EKMK – Bartakovics Béla Közösségi Házban július 10. 14 órától.Halász Judit gyereknapi koncert “Játsszunk együtt!”
Jegyár: gyerek: 3000 Ft, felnőtt: 3500 Ft
A megvásárolt jegyek érvényesek az új időpontra, amennyiben mégis igénylik, a jegyek visszaválthatók. További információ: 06 20 779 2881
Bővebben: https://visiteger.com/programok/osszes/halasz-judit-koncert

6. Rákász Gergely – Lords of the Organ koncert a Siroki Várban július 10. 20 órakor.
A koncertek korlátozás nélkül látogathatók! Esőnap: 2021. Július 11., 20.00.
Bővebben: https://visiteger.com/programok/osszes/rakasz-gergely-lords-of-the-organ

7. XI. Szepesi György Bárzenész Fesztivál július 12-16.A vendégek kedvükre válogathatnak a kiváló magyar előadók változatos stílusú könnyűzenei produkcióiból a sanzontól a dzsesszen és popzenén keresztül a cigányzenés magyarnótáig. Ebben az évben többek között azokra is emlékezünk, akik már nem lehetnek köztünk. A koncertek és a kiegészítő programok ingyenesek, az aktuális járványügyi előírásoknak megfelelően látogathatók.
Program: https://visiteger.com/programok/osszes/xi-szepesi-gyorgy-barzenesz-fesztival

8. Vad Fruttik – Likó Marcell önálló estje az EKMK Forrás Gyermek és Ifjusági Házban július 14. 19 órakor.
https://visiteger.com/programok/osszes/vad-fruttik-liko-marcell-onallo-estje-1

9. Nem élhetek muzsikaszó nélkül – zenés vígjáték a Líceum udvarában július 14. 21 órakor. – az Agria Nyári Játékok programja.
Jegyek vásárolhatók:
Tourinform Iroda – 3300 Eger, Bajcsy-Zs. u. 9. (Az itt vásárolt jegyekért 300 Ft/jegy kezelési költséget számolnak fel!)
www.jegy.hu

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .