Adventi Programok Egerben a Dobó téren, az Érseki Palotában, a Varázstoronyban, Noszvajon 2021. december 16-22. I. oldal Eger Advent a Dobó téren:

Adventi Programok Egerben a Dobó téren, az Érseki Palotában, a Varázstoronyban, Noszvajon 2021. december 16-22.
I. oldal Eger Advent a Dobó téren:

1. Sárbogár koncert december 16. 17 óra.
A Sárbogár zenekar 2017-ben alakult. Akusztikus popzenét játszanak, magyar nyelven. Bár a színpadon csak ketten vannak, de egy egész nagyzenekart idéznek meg koncertjeiken.

2. Akusztik Duó – Nyikes Linda és Kovács Sándor koncert december 1. 18.30-tól.
A formáció 2020 tavaszán alakult. Linda és Sándor a karantén alatti időszakot igyekeztek kihasználni, zenével megtölteni. Így jött létre első közös videójuk, a Shallow, majd a nagy sikerre való tekintettel folytatták a közös munkát.

3. Aiea Vibes koncert december 17. 17.30-tól.
Schindl Gabriella a budapesti Etűd Konzervatórium jazz-ének szakán végezte tanulmányait. Ezen az estén kedvenc soul, funk és blues dalait szólaltatja meg Aretha Franklintől kezdve Prince-en át a Hiatus Kaiyote-ig, néhány lélekmelengető jazz standard társaságában.

4. Suba Attila és barátai karácsonyi koncertje december 17. 19 óra.
A blues és gospel énekes már több mint 15 éve táncol a világ különféle színpadjain. Kínától Norvégiáig bejárta kis és nagy fesztiválok színpadjait. Az elmúlt 3 évben Amszterdam belvárosának prominens klubjaiban lép fel, a világ minden tájáról érkező kiváló zenészekkel.
Az adventi időszakban egy igazi amszterdami szeretet-csapattal érkezik Magyarországra, hogy a blues, a rock and roll és a gospel erejével vigyen életet a táncos lábakba.

5. Iszkiri Zenekar koncertje december 18. 10.30-tól.
Tekergő mamutok, ijedős szuperhősök, száguldó manók… az ISZKIRI gyermekzenekar dalaiban bármi megtörténhet! Az üdítően friss produkcióban a modern világ és a mese játékos könnyedséggel keveredik, szellemes szövegeiken pedig nemcsak a gyerekek, de mi, felnőttek is remekül szórakozunk.

6. Allsuckall Akusztik koncert december 18. 17 óra.
Az egri zenekar formabontó lépésre készül, hiszen az eddig megszokott metal-hangzás helyett egy könnyedebb, akusztikus műsorral készülnek az Eger Advent színpadára.

7. Aurevoir. koncert december 18. 19 óra.
Zsámbéki és zsámbék környéki fiatalokból álló ethno-beat zenekar. 2015 márciusában hattagú együttesként kezdték pályafutásukat, a felállás többszöri változását követően jelenleg nyolc zenész alkotja a zenekart.

8. Egri Érseki Fiúkórus koncertje december 19. 17.30-tól.
A jelenleg 25 főt számláló Egri Érseki Fiúkórus idén ünnepelte 10 éves Jubileumát.
Az Egri Főegyházmegye fenntartásában működő kórus legfiatalabb tagja jelenleg 8 éves, legidősebb pedig 20 éves múlt. Adventi repertoárjuk több, mint 500 évet ölel fel.
Koncertjükön zongorán közreműködik Bajzáth Linda, szólót énekel Szajkó Anita, vezényel Schmiedmeiszter Szilvia, alapító karnagy.

9. Horányi Youli és Zenekara koncert december 19. 19 óra.
Horányi Juli, művésznevén Youli, énekesnő-dalszerző, a minőségi popzene jeles képviselője. Azon kevés előadók egyike, aki az X-Faktorban elért siker után képes volt egy teljesen egyedi, önálló hangzásvilágot kialakítan.

10. Strong Threesome Band koncert december 22. 17 óra.

11. Kállay Saunders Band koncert december 22. 19 óra.
Amerikai-magyar énekes, előadó, producer, zeneszerző.
A 2010-es Megasztárban való szereplés hozta meg számára az országos ismertséget, de az igazi áttörést 2014-ben érte el, amikor megnyerte A DAL 2014 című műsort. Magyarországot képviselve, ‘Running’ című dalával az 5. helyen végzett a koppenhágai Eurovíziós Dalfesztiválon.

Folytatás a II- oldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .