Adventi, Luca napi Programok Egerben és Környékén 2021. december 9-15. 2 oldalon. I. oldal: Eger Advent a Dobó István Téren november 27-december 24.

Adventi, Luca napi Programok Egerben és Környékén 2021. december 9-15. 2 oldalon.
I. oldal: Eger Advent a Dobó István Téren november 27-december 24.

Fellépők december 9-15.
1. Superego3 koncert december 9. 17 óra.
A Superego3, az egyetlen 5 tagból álló “trió”, új számokkal érkezik az Eger Advent színpadára. A koncertek hangulata maradt a régi, aki járt már a kőkúti zenekar fellépésein tudja, miről van szó, aki nem, annak itt a remek alkalom belekóstolni a “szalonmetál életérzésbe”
2. Andörkaver koncert december 9. 18.30.
Haknizenekarnak mondanám magunkat, főleg magyar retro és rock repertoárból válogatunk, de előfordul külföldi dal is. Persze mindezt magunkra formálva, saját hangszerelésben.”
A zenekar 2020-ban közönségdíjat nyert az egri Utcazenészek Versenyén.
3. Sophistic koncert december 10. 17 óra.
Egy budapesti székhelyű duó, akik nem riadnak vissza az akusztikus átdolgozás fogalmától. Repertoárjuk Dusty Springfieldtől, Amy Winehouse-on keresztül, Olivia Rodrigo-ig számos slágert tartalmaz, énekre és akusztikus gitárra átdolgozva. Ének: Varga Zsófia (GranCanada) gitár: Zelenai Bálint (Eugene Tooms).
4. Kökény Attila koncert december 10.19 óra.
2010 legjobb férfihangja, a Megasztár 5. szériájában vált ismerté. Életében ekkor következett a nagy áttörés, 2011-ben debütált első önálló albuma, ami aranylemez lett. Számos tv műsorban szerepelt, a Nagy Duett második évadának győztese lett, a Sztárban Sztár című showban egészen a döntőig jutott
5. Alma Együttes december 11. 10.30-kor.
Az Alma Együttes, kezdetben felnőtteknek zenélt, de egy véletlen felkérés kapcsán olyan sikeres gyermek koncertet adtak, rövid időn belül azon kapták magukat, hogy már csak szinte gyerekkoncertjeik vannak.
6. Báder Elemér és Svéd Mátyás duó december 11. 17 óra.
Stílusát a könnyed jazz, hazai, illetve nemzetközi világslágerek formálják. Repertoárjuk széleskörű, melynek célja, hogy lehetőleg minden korosztály kedvét lelje és jó élményekkel gazdagodjon előadásuk közben.
7. Rakonczai Imre koncert december 11. 19 óra.
Produkcióihoz nem kellett más, mint egy szál zongora és hozzá az énekhangja. Több száz magyar és külföldi számból álló repetoárja folyamatosan bővül, figyelembe véve az aktuális igényeket.
8. Simple Acoustic adventi koncert december 12. 17.30-kor.
2014-ben alakult az egri Eszterházy Károly Egyetem Ének-zene Tanszékének falai között. A Kiss Zsuzsa és Pitlu Gergő alkotta duótól jazzt, örökzöld és mai slágereket hallhatunk.
9. Iván Szandra és Jász Andris – I ❤️ Karácsony Show december 12. 19 óra.
A közönségkedvenc zongora-ének, szaxofon duó műsorában a legszebb és leghangulatosabb amerikai filmekből is jól ismert karácsonyi dalok, aminek köszönhetően a világ egy órára megáll, a rohanó város és az utcák ünnepi fénye mozdulatlan marad és megtelik a szívünk békével és szeretettel.
10. Team Rock Band koncert december 15. 19 óra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .