A Ráckevei Tourinform állandó és ismétlődő nyári programjai Vízen és Szárazföldön.

A Ráckevei Tourinform állandó és ismétlődő nyári programjai Vízen és Szárazföldön.                                                                                                          A Ráckevei-Dunaág egyedi szépségét, vadregényességét, vízi világát a legjobban a vízi járművekről ismerhetik meg az ide érkezők.  A Tourinform ebben a szezonban is színes programokat szervez hajón, motorcsónakon, kenukon, újdonságként lovaskocsin is a csodálatos táj megismerésére.  Ismerkedjetek a programokkal itt!

1. Kenutúra az Angyali-sziget kerülése Ráckevén Keszeg sor május 13.
A Kis-Duna mentén fekvő Ráckeve természeti környezete egyedülálló Magyarországon: szigetek, öblök, lagúnák teszik izgalmassá a vízi életet, a víz minősége évek óta kiváló.
A szinte mozdulatlan Kis-Duna kiváló sportolási lehetőségeket teremt. Az egy napos könnyed kenutúra-sorozat Ráckevét és környékét mutatja be a viziélet szépségeivel. A túrát azoknak ajánljuk, akik csak most ismerkednek a kenuzással, és egy szép napot szeretnének eltölteni a természetben a vízen.
További időpontok:
2018. június 10.
Ökotúra a ráckevei vízivilágban 2018. július 8.
Angyali-sziget kerülése 2018. július 21-22.
Sátorozós, családi hétvége 2018. augusztus 12.
Ökotúra a ráckevei vízivilágban 2018. szeptember 9.
Angyali-sziget kerülése További információ: 20-324-4055

2. Hajókirándulások a Ráckevei Duna-ágon Szigetszentmiklósi Hajóállomás (Tanösvény)
május 19-20.
Hajókirándulások a Ráckevei Duna-ágon
2018. május 19.
Csepel-sziget kerülés Indulás/Érkezés: 08:00-20:00 (szigetszentmiklósi kikötő)
A szigetkerülő hajóút során a vendégeink behajózzák az egész Csepel-szigetet, ahol a Duna, a Ráckevei Duna-ág élővilágát és a környék egyéb érdekességeit csodálhatják meg. Az utat a Kvassay-zsilip felé kezdi a csoport, a Duna főágán a tassi zsilipig lehajózva, a zsilipen keresztül lépnek be újra a Kis-Duna ágra, összesen mintegy 180 folyamkilométer megtétele után érkezik vissza a csoport a kiinduló ponthoz. A programban egy kikötés van, ahol meleg ebédet is kapnak Utasaink.
Ár: 12.500 Ft/fő; Csoportkedvezmény 15 fő együttes foglalása esetén 10 000 Ft/fő

2018. május 20. Sétahajózás a Kis-Dunán Indulás-Érkezés:
10:00-től és 11:00-től (szigetszentmiklósi kikötő)
Az egyórás sétahajózáson vendégeink a szigethalmi holtágakig csodálhatják a Kis-Duna élővilágát és az úszólápokat. Az út során a hajó vezetője tájékoztatást ad a Duna-ág állat-, és növényvilágáról, egyéb érdekességeiről.
Árak: 2.800 Ft/fő; 1.400 Ft/6-17 év, nyugdíjas; 5.500 Ft/2 felnőtt, 1 gyermek
További információ: 20-9494-760

3. Sétahajós Városnézés Ráckevén a Balabán hajóval. Hajómalom melletti kikötő a Ráckevei Piactéren. Ráckevén a Szegedi Kis István sétánytól 2018. májusban
Kíváncsi rá, hogy milyen szép Ráckeve és környéke a vízről nézve? Jöjjön el és győződjön meg róla személyesen. 1 órás sétahajózás a Balabán hajóval. Az előszezonban is állunk a kedves érdeklődők rendelkezésére hajónkkal. Előzetes jelentkezés és egyeztetés alapján csoportok részére különjáratban a főszezon előtt is elindítjuk a hajót.
Egyéni utasok figyeljék a honlapunk (www.balabanhajo.hu) jobb felső sarkában a „LEGKÖZELEBBI ESEMÉNYEK” rovatot, ahol az előszezoni ünnepek körül is hirdetünk nyílt sétahajózási lehetőségeket és a főszezonban ugyanitt jelezzük elérhető útjainkat. További információ:
20-926-2160-as telefonszámon

4. Motorcsónakázás a Savoyai-kastély előtti mólótól Ráckevén Kossuth Lajos u.95. május
Május hónapban ingyen motorcsónakázás a Savoyai-kastélytól a Hajómalomig és vissza
Hétfőtől – péntekig 16 órától napi 1 alkalommal indul.További információ: 20-946-3877

5. Evezz velünk Ráckevén Egyedi igények szerint előzetes egyeztetés alapján
Ismerje meg varázslatos Ráckevei Duna-águnkat közelről! 1-2 személyes kajak, 3-4 személyes kenu, evezős és motoros csónak bérlésére is van lehetőség.
Szervezett túrák: osztálykirándulások, csapatépítő tréningek, horgásztúrák, 1-2 napos családi kenutúrák. További információ: 06-20-612-6948 www.kisdunakenutura.hu www.facebook.com/kisdunakenutura

5. Stingray Motorcsónakázás a Dunán Ráckevén. Egyedi igények szerint előzetes egyeztetés alapján. Szeretné megnézni a festői szépségű Ráckevét és környékét a vízről?
Kipróbálná a sebességet a vizen suhanva? Egy kis luxusra vágyik?
Hajókirándulás a Ráckevei Duna-ágon!7 személyes Stingray kishajóval, sofőrrel.
Információ: 06-70-773-8160 www.motorcsonakazasadunan.hu

6. Lovas kocsikázás Ráckevén Egyedi igények szerint előzetes egyeztetés alapján Sétakocsikázás, városnézés Ráckevén. Egyéni megrendelés alapján, rendezvényeken való részvétel. Előzetes időpont egyeztetés: Gránicz Pál 06-70-371-7543

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..