A Kőrös-Sárrét Facebook oldaláról ajánljuk: Programok 2020. október 9-11.

A Kőrös-Sárrét Facebook oldaláról ajánljuk: Programok 2020. október 9-11.

1. Országos Könyvtári Napok Vésztőn október 5-9.
Program a mellékelt plakáton.

2. Mindennapi Függőségeink – Dr. Zacher Gábor előadása Vésztőn a Sinka István Művelődési Központ, Népfőiskola és Városi Könyvtárban október 12. 16 órától.
A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A helyek száma korlátozott! Regisztrálni a Művelődési Központ 113-as irodájában lehet kollégáinknál, telefonon a 66/477-037-es számon vagy itt üzenetben!
A MASZKHASZNÁLAT KÖTELEZŐ!!!
A rendezvény ideje alatt, az intézmény egész területén kötelező a szájat és az orrot folyamatosan elfedő maszk viselése, maszk nélkül nem lehet részt venni a programon.

3. Rajzold meg a saját Mandaládat! Az Országos Könyvtári Napok programja Füzesgyarmaton a Hegyesi János Városi Könyvtárban október 8. 9-18 óra között.

4. “Amikor egy barátságból könyv lesz” – felolvasói esz Nagyné Banadics Ildikó és Pozojevich Miklósné készülő közös könyvéből Az Országos Könyvtári Napok programja Füzesgyarmaton a Hegyesi János Városi Könyvtárban október 9. 17.30 óra.

5. A Főnix Art Mozi Füzesgyarmat aktuális programjai október 9-10.
Yakari – A Mozifilm belga-francia-német animációs film 18 órakor
A becsületes tolvaj – amerikai krimi-dráma 20 órakor.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .