A hódmezővásárhelyi Tourinform Iroda 2020. július 1-től újra nyitva tart! Programjaik 2020. július 18-22.

A mai napon ismét egy régi, Kedves Partnerünk hírlevele érkezett hozzánk, szeretnénk megosztani Veletek.

A hódmezővásárhelyi Tourinform Iroda 2020. július 1-től újra nyitva tart! Programjaik 2020. július 18-22.

1. V. Hód Bike Fest a Hódtói Skate Parkban (Ormos Ede utca 18.) július 18-19.
Szervező a Hódmezővásárhely BMX Riders / Alföldi Kerekesek Egyesülete :
5. alkalommal kerül megrendezésre Hódmezővásárhelyen a Hód Bike Fest. BMX és MTB részvétellel Park és Flatland stílusban . A Park : junior, amatőr és profi mellett MTB, illetve flatland : school class és senior kategóriákban lehet nevezni. A tervek szerint több /nem bringás/extrém sportág részvételére számítunk és szeretnénk a rendezvényünkön önálló versenyszámként bemutatni ezeket az érdeklődőknek . Jelenleg ezek szervezés alatt állnak így a konkrét részletekről később adunk tájékoztatást.

2. Megemlékezés a Nándorfehérvári Diadal alkalmából a Zrínyi Miklós Laktanya I-es kapujánál, az emlékharang előtt július 22 11.55 órakor.

Időszakos kiállítások:
Augusztus 30-ig tekinthető meg Eifert János fotóművész „Visszapillantás (1964-2020)” című életmű kiállítása az Alföldi Galériában.

Szeptember 15-ig tekinthető meg Dömötör Mihály Metamorfózis című kiállítása az Emlékpont Galériájában.

Szeptember 27-ig tekinthető meg a Kiss Lajos néprajzkutató, múzeumigazgató emlékére rendezett Múzeumőr című kiállítás, valamint a Kiss Lajos nyomdokain haladva című kiállítás a Tornyai János Múzeumban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .