A Hódmezővásárhelyi Tourinform hírei, Online Programjai.

A Hódmezővásárhelyi Tourinform hírei, Online Programjai.

1. Január 18-tól minden héten a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ népi kiállítóhelyeit mutatják be Múlt-túra címmel, így a Népművészeti Tájházat, a Papi-féle szélmalmot és a Kopáncsi Tanyamúzeumot. Egy nagyszerű online időutazásban lehet mindenkinek része, aki majd a videóra kattint.

2. Január 22-től minden péntekenként 18.00 órakor „Hol volt, online volt” címmel egy-egy mesét hallhatnak a Bessenyei Színkör közreműködésével, mely meséhez kapcsolódóan készíthetik el a gyermekek otthonaikban (az általunk összeállított alapanyagból) a kis figurákat vagy képeslapokat.
3. Január 30-tól minden szombaton 19.00 órától „Kultúr kanapé” címmel komoly,- könnyű, – és népzenei koncerteket, néptánc és sport bemutatókat tekinthetnek meg az érdeklődők otthonról a kanapéból nézve.

4.   Január 21-től csütörtökönként 15.00 órától folytatódik az EVP Egészségfejlesztési Iroda szervezésében „Szülői szemmel” címmel online előadássorozat a gyereknevelésről.
Bővebb információ a mellékelt plakáton olvasható!

5.  Január 26. 17.00-18.30 között Lelki Egészség Akadémiája előadássorozat az EVP Egészségfejlesztési Iroda szervezésében.
Várjuk online Lelki Egészség Akadémiája előadássorozatunkra, mely a járványhelyzetre való tekintettel, a résztvevők védelme érdekében mostantól online térben valósul meg. Az előadások célja, hogy a résztvevők betekintést nyerjenek aktuális és releváns pszichológiai témákba a lelki egészséghez és a gyerekneveléshez kapcsolódóan. Az előadásokat követően a felmerülő kérdésekre szakképzett mentális egészségfejlesztő pszichológusok válaszolnak.
Online előadásainkon a kvíz kérdésekre helyesen válaszolók mozgáskártyával is gazdagodhatnak.
Az előadásokat keddenként 17 órától 18.30-ig tartjuk.
Előadásainkban az alábbi témákat érintjük:
•Január 26. – Versenyhelyzetben – Viszonyunk a sikerhez és a kudarchoz
•Február 2. – Indulni kéne, de merre? – Kapunyitási pánik
•Február 9. – Gazdálkodj okosan! – Időgazdálkodási tippek, hogyan hozd ki a napodból a legtöbbet?
•Február 16. – A szerelem pszichológiája

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet: https://docs.google.com/…/1FAIpQLScidabA0LDno2…/viewform

A Bessenyei Színkör új tagokat toboroz! Részletek a mellékelt plakáton!
A programok hamarosan elérhetőek, figyeljék a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ közösségi oldalát!
Időszakos kiállítások: a múzeumok jelenleg nem látogathatók!
Ajándéktárgyak vásárlási lehetősége bármilyen alkalomra a Tourinform Irodában!
Hódmezővásárhelyről szóló könyvek, képeslapok, hűtőmágnes, kerámiák, hímzések
Hódmezővásárhelyi promóciós termékek: városi címerrel ellátott pólók, esernyő, kerámia és üveg bögrék, fém kulcstartó, okos toll, kristály boros pohár
Nyitva tartás: hétfőn és kedden 10.00-16.00; szerdától péntekig 7.30-16.00. Hétvégén ZÁRVA!                                                                    Bővebb információ:
Tel: 06-62/249-350. E-mail: hodmezovasarhely@tourinform.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .