A Hatvani Tourinform tájékoztatója

A Magyar Kormány határozata valamint Horváth Richárd Polgármester úr és a város vezetése rendelkezése alapján – betartva a veszélyhelyzeti intézkedéseket -, annak érdekében, hogy minél előbb megfékezhetővé váljon a koronavírus terjedése, minden márciusra és áprilisra tervezett városi rendezvény elmarad.

A Hatvani Tourinform tájékoztatója                                                                          Az alábbi programok nem lesznek megtartva:
Ady Endre Könyvtár minden márciusra és áprilisra tervezett rendezvénye,
Grassalkovich Művelődési Ház minden márciusra és áprilisra tervezett rendezvénye,
Hatvani Galéria minden márciusra és áprilisra tervezett rendezvénye.
A városi rendezvények is ezen időszak alatt: Március 15-i megemlékezés, a Hatvani Csata, a Futófesztivál és Egészségnap, a Félmaraton, a Húsvétozás a Vadasparkban, Húsvéti hangverseny, Nagy sportnap valamint a Páratlan Páros című színházi előadás is.
A Vadászati Múzeum Rendhagyó tárlatvezetési programja március 15-én.
Tourinform Hatvan: Belvárosi séta és Történelmi séta a belvárosban iskolai csoportoknak áprilisban

Az alábbi programok lesznek megtartva, de a szervezők a programváltozás jogát fenntartják:
A Vadászati Múzeum: Szabadulj a kastélyból, Éltető víz c. múzeumpedagógiai foglalkozás, Down világnap – kutyás játszóház.
Tourinform Hatvan: Hatvani városnézés
Hatvany Lajos Múzeum: Munkácsy-kiállítás: Munkácsy-kiállítás nyílik meg a nagyközönség előtt (március 17-én, kedden 14 órától) szigorú biztonsági intézkedések mellett.                                                           Ezt Horváth Richárd, Hatvan város polgármestere jelentette be a sajtótájékoztatón.
Ennek értelmében egyszerre csak 15-en lehetnek a kiállítótérben és maximum 20 dolgozó tartózkodhat majd az épületben, a recepción is csak maximum 15-en várakozhatnak tárlatvezetésre. Ez a szám jóval az operatív törzs által előírt alatt marad és a bent lévők jórésze nem is egy helyiségben lesz majd. A belépéskor pedig kötelezővé teszik a kézfertőtlenítő használatát.
A későbbi időpontokban megrendezésre kerülő programokról még nincsenek biztos információink.


TÖBB, MINT A BELFÖLDI RENDEZVÉNYEK, FESZTIVÁLOK, PROGRAMOK KEDVCSINÁLÓJA, NÉPSZERÜRŰSÍTŐJE! AZ ÚJ FŐOLDAL MEGJELENIK MINDEN HÓNAPBAN. TÁJÉKOZTAT, TANÍT, SZÓRAKOZTAT!